Transforming organizations of tomorrow. now.

Als bedrijf heeft u grote investeringen gedaan in één van de meest waardevolle onderdelen van uw organisatie: IT-infrastructuur. Uw eigen IT-omgeving en de bedrijfskritische applicaties vormen het fundament van uw organisatie.

A small step for men, one giant leap for organizations

Transfer Solutions streeft ernaar om haar klanten een solide fundament te bieden waarmee zij niet alleen nu, maar ook in de toekomst het meeste uit hun IT-omgeving kunnen halen. Voor veel organisaties betekent dit dat zij van IT in eigen beheer, naar IT-beheer in de Cloud zullen gaan. Wij willen u stap voor stap laten zien dat u ook in een hybride model dezelfde functionaliteiten heeft. En dat dit kan zorgen voor zo veel meer flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid in uw organisatie.

Building a strong foundation for the organizations of tomorrow

Om deze transformatie zo zorgeloos mogelijk te maken zijn wij een samenwerking met Equinix en Equinix Managed Services gestart. Zoals u van ons bent gewend dragen wij zorg voor uw applicatieontwikkeling en –beheer, en daarnaast zorgen wij dat uw data op een veilige en snelle manier uitgewisseld kan worden door middel van een private koppeling naar de Oracle Cloud.

De schaalbaarheid van de oplossing maakt het mogelijk dat u kleine development projecten in een aparte omgeving kunt bouwen en kunt opzeggen wanneer u deze niet meer nodig heeft. Dit betekent een verschuiving naar een ander financieel model. We verschuiven CAPEX naar OPEX, waarbij u alleen betaalt naar gebruik. Equinix zorgt daarbij voor een solide fundament als zeer veilig en meest geconnecteerde datacenter ter wereld. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en geeft u de vrijheid om door te blijven ontwikkelen en nieuwe kansen te creëren.

Voor nu én in de toekomst!

Are you ready to transform?

Vul ons contactformulier in en wij nemen snel met u contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events