OutSystems Developer Cloud | ODC
Geplaatst op: 6 juli 2023 • Albert Leenders • Blog

Het high-performance low-code applicatieplatform voor de cloud-native wereld.
De cloud verandert de manier waarop applicaties worden ontwikkeld. Cloudtechnologie stelt bedrijven in staat flexibeler te handelen en daardoor succesvoller te concurreren. “Cloud Native” software oplossingen zijn speciaal ontworpen voor cloudinfrastructuren en profiteren daarmee van de flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid die een Cloud omgeving kan bieden. Met de OutSystems Developer Cloud (ODC) heeft OutSystems een applicatieplatform ontwikkeld dat precies hieraan voldoet.

Wat betekent Cloud Native?

Cloud-native betekent het bouwen van applicaties die zijn ontworpen om te profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van moderne cloud computing. Het maakt daarbij gebruik van drie inherente cloud technologieën: containers, microservices en andere reeds beschikbare cloud-native services.
Cloud-native ontwikkeling met OutSystems reduceert het handmatig programmeren en verbetert de samenwerking tussen verschillende onderdelen van het bedrijf door IT, de business en ontwerpers bij elkaar te brengen.

Eén van de grootste knelpunten voor snel resultaat is het handmatig moeten programmeren. Door dit met Low Code te verminderen, kunnen bedrijven hun IT-ontwikkeling en de aanpassing van systemen aan veranderende marktomstandigheden versnellen. Dit is precies waarom low-code zo’n belangrijke rol speelt bij cloud-native development.

Wat is de OutSystems Developer Cloud?

OutSystems Developer Cloud (ODC) is een cloud-native, low-code applicatie-ontwikkelingsplatform van OutSystems. Het combineert de modernste cloud-native architectuur en de volgende generatie visuele, modelgestuurde professionele ontwikkelingstools met best-in-class CI/CD-praktijken. Daarnaast ondersteunt ODC Kubernetes, Linux-containers en microservices op basis van Amazon Web Services (AWS) native cloudservices.

Waarom geeft ODC de juiste invulling aan uw cloud-native strategie?
In plaats van vele euro’s kwijt te zijn aan langdurige architectuur- en configuratie werkzaamheden van uw eigen cloud omgeving, alsmede de moeizame integratie met de vele noodzakelijke clouddiensten, krijgt u bij ODC kant-en-klare voorzieningen voor deze taken aangeboden vanuit het platform. De infrastructuur ligt dus al klaar. Zo kunnen ontwikkelaars zich volledig concentreren op de kern van hun taak: de implementatie van de gewenste applicaties.Doordat OutSystems zorgt voor de inrichting van uw cloudplatform, biedt ODC de oplossing voor de technische uitdagingen van het opzetten van uw cloudinfrastructuur, maar ook voor de personele en financiële uitdagingen betreffende het vinden van cloudexperts.

Hoe profiteert u van de OutSystems Developer Cloud?
Met ODC biedt OutSystems u een cloud-native applicatieplatform dat kan samenwerken met uw eigen IT architectuur. U kunt zich dus concentreren op uw eigen architectuur, met cloud-native schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid geleverd door ODC.

Belangrijkste voordelen:

 • Innovatiedriver Cloud Native
  Cloud-native apps hebben veel voordelen. Maar het vinden van de nodige vaardigheden voor hun ontwikkeling is lastig. Het low-code platform van OutSystems biedt visuele, modelgestuurde ontwikkeltools met best-in-class CI/CD-praktijken die uw team helpen om snel en goed cloud-native apps te ontwikkelen.
 • Schaalbaar zonder moeite
  Het OutSystems-platform biedt de schaalbaarheid die nodig is voor de meest complexe klantvragen. Uw team kan bedrijfsapps bouwen die, indien nodig, kunnen worden geschaald naar miljoenen gelijktijdige gebruikers, zonder dat dit ten koste gaat van snelheid en prestaties.
 • Veiligheid aan de basis van het ontwerp
  Meer dan 500 validaties van ontwerp tot productie zorgen ervoor dat alles wat u ontwikkelt met het OutSystems low-code platform vanaf het begin veilig is. Oplossingen voor DDOS, nieuw geïdentificeerde codekwetsbaarheden, mobiele bedreigingen en andere beveiligingen worden automatisch toegepast op uw apps.
 • Continue beschikbaarheid
  Zorg ervoor dat uw apps altijd beschikbaar zijn, zelfs tijdens en na een noodgeval. Het low-code platform van OutSystems is ISO 22301-gecertificeerd – en de OutSystems-cloud automatiseert veel van het werk dat komt kijken bij het verzekeren van bedrijfscontinuïteit.

Hoe komt u meer te weten?
Gebruikt u OutSystems on-premise of maakt u al gebruik van OutSystems Cloud en wilt u meer weten over de voordelen van OutSystems Developer Cloud, neem dan contact met ons op.

 

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events