OutSystems.

Of je nu advies nodig hebt over IT-architectuur, een nieuwe applicatie wilt laten ontwerpen, bouwen en implementeren, bedrijfskritische applicaties wilt laten monitoren of gewoon meer wilt leren over de nieuwste technologieën, wij staan voor je klaar.

 

Als OutSystems Partner voor Sales Delivery en Training, bieden wij onze klanten de beste oplossingen voor hun IT-uitdagingen. Of je nu een start-up, een MKB-bedrijf of een grote onderneming bent, wij hebben de juiste dienstverlening en expertise om jouw IT en organisatie te ondersteunen.

 

Met meer dan 28 jaar ervaring in IT-trainingen en als OutSystems Premier Training-partner, zijn wij in staat om onze expertise en kennis te delen met onze klanten en partners. Onze meer dan 200 medewerkers hebben een enthousiaste en pragmatische benadering van IT en werken voortdurend aan het bijhouden van de laatste ontwikkelingen in de branche.

 

Ben je geïnteresseerd in onze OutSystems Bootcamps? Je kunt de data en details vinden op onze website education.transfer-solutions.com. En als je vragen hebt of gewoon meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

 

 

 

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events