Vanderlande Industries en Transfer Solutions. De juiste koffer bij iedere reiziger.
Geplaatst op: 12 maart 2015 • Transfer Solutions • Cases

Vanderlande Industries in Veghel is internationaal een begrip in de luchtvaartwereld. Het bedrijf heeft tal van luchthavens voorzien van zeer geavanceerde systemen voor geautomatiseerde bagageafhandeling. Daarnaast is het bedrijf succesvol in oplossingen voor grote magazijnen en leveranciers van pakketdiensten. In alle gevallen is het doel om een koffer, artikel of pakje zo snel en efficiënt mogelijk van a naar b te brengen. Met de juiste software is dat mogelijk.

Uitdaging
In de loop van de tijd zijn bagageafhandelingssystemen steeds geavanceerder geworden. Daarbij kreeg software een steeds belangrijkere plaats. Vanderlande Industries vroeg Transfer Solutions mee te denken over de mogelijkheden om Oracle Java-technologie in te zetten. Bij bagageafhandeling zijn snelheid en betrouwbaarheid de belangrijkste eisen. Zoekgeraakte bagage kost luchtvaartmaatschappijen immers geld, omdat nazenden nodig is.

Oplossing
Transfer Solutions ontwikkelde slimme software die ervoor zorgt dat passagiers op luchthavens in onder meer Oslo, Parijs, Barcelona, Londen en Amsterdam er zeker van zijn dat hun bagage op de juiste manier wordt gerouteerd. Daarbij is Transfer Solutions de vaste partner van Vanderlande geworden op het gebied van Oracle- en Java-ontwikkeling. Transfer Solutions bouwt en test de logistieke modules voor de transportsystemen en zorgt zo nodig voor de uitrol. Door de keus voor Oracle en Java is hergebruik van software geen probleem.

Resultaat
Dankzij het door Transfer Solutions ontwikkelde systeem komen koffers, artikelen en pakjes zo snel en efficiënt mogelijk van a naar b. De langjarige samenwerking geeft Transfer Solutions bovendien veel domeinkennis, waardoor het Vanderlande volledig kan ontzorgen op softwaregebied.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events