Transfer Solutions geselecteerd als OutSystems partner voor RET
Geplaatst op: 25 januari 2024 • Mariette van Pinxteren • Cases, Nieuws

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Transfer Solutions is geselecteerd als de leverancier van gecertificeerde OutSystems ontwikkelaars voor de Rotterdamse Elektrische Tram (RET). Na meer dan 10 jaar succesvol gebruik van het OutSystems-platform, heeft RET besloten om de ontwikkelcapaciteit uit te breiden door middel van een meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure, waarbij Transfer Solutions als partner is gekozen.

Gedurende deze tijd heeft RET ervaren dat het OutSystems-platform hen in staat stelt om op maat gemaakte applicaties op een agile wijze te ontwikkelen. Deze aanpak resulteert in snelle oplossingen die de bedrijfsvoering aanzienlijk verbeteren en positieve reacties van gebruikers genereren. Door de samenwerking met Transfer Solutions te starten streeft RET ernaar om nog meer waarde toe te voegen aan hun bedrijfsprocessen.

Transfer Solutions brengt desgevraagd hooggekwalificeerde OutSystems ontwikkelaars in die actief deelnemen aan projecten en belangrijke wijzigingen binnen het ontwikkelteam van RET. Deze samenwerking is ontworpen om een naadloze integratie te waarborgen en de doelstellingen van RET te ondersteunen.

De expertise van Transfer Solutions op het gebied van OutSystems-ontwikkeling en de bewezen staat van dienst in complexe projecten is een waardevolle aanvulling voor RET. Samen streven wij naar het leveren van innovatieve en effectieve oplossingen die de digitale transformatie van RET bevorderen.

Over de RET
De Rotterdamse Elektrische Tram N.V. (RET) is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf dat al bijna 150 jaar actief is in het stads- en streekvervoer in en rondom de stad Rotterdam. De diensten van de RET bestaan uit openbaar vervoer per tram, bus en metro. De RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger van nu én in de toekomst. Ze zijn dan ook ‘Aardig onderweg’. De RET gaat voor comfortabel en zorgeloos reizen, een goede prijs en service met een glimlach. ‘Aardig onderweg’ geeft ook aan dat ze voortdurend blijven vernieuwen. Met een duidelijk doel voor ogen, waarbij ze de lat steeds hoger leggen. Zo kunnen ze een hoog niveau van service, kwaliteit, professionaliteit, sociale veiligheid en klanttevredenheid bieden. De RET staat open voor innovaties en volgt de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op de voet. Of zijn ze juist een stapje voor.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events