Mokveld besteedt beheer Oracle-omgeving uit
Geplaatst op: 24 november 2014 • Transfer Solutions • Nieuws

In september tekende Mokveld Valves een contract waarmee het beheer van de backoffice systemen wordt uitbesteed aan Transfer Solutions.

Mokveld Valves biedt geavanceerde afsluitersystemen voor kritische controle- en veiligheidstoepassingen binnen de gas- en olie-industrie. Mokveld Valves is een puur Nederlands high tech bedrijf, gevestigd in Gouda.

De ICT-systemen (Oracle, Glassfish, APEX, CAS, Jaspersoft) ondersteunen de meer dan 300 medewerkers in Nederland en Maleisië tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Henk van den Bout, ICT Manager binnen Mokveld Valves vertelt: “De klanten van Mokveld bevinden zich vooral in de on- en offshore olie- en gasindustrie. Met onze hoogwaardige producten gebaseerd op het axiale doorstroom principe, kunnen onze klanten de productie verbeteren, en de operationele en life-cycle kosten verlagen. De rol van de ICT is van cruciaal belang voor alle bedrijfsprocessen. Transfer Solutions is al 15 jaar onze ICT-partner voor de Oracle-omgeving. Het is prettig dat zij onze systemen (remote) monitoren en beheren, zodat wij ons kunnen concentreren op onze eigen bedrijfsprocessen. Wij weten alles van afsluiters, zij alles van Oracle.”.

Transfer Solutions heeft inmiddels meer dan 1.000 omgevingen in beheer. Vanuit Leerdam monitoren en beheren we 7*24 uur systemen van onze klanten. De afgelopen jaren constateren we een opvallende groei aan opdrachtgevers in de maritieme sector.

Nieuws

Vacature Assistent Controller

20 augustus 2023 • Transfer Solutions

Aftermovie KlantEvent 2023

29 juni 2023 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events