Inzicht in cloudkosten
Geplaatst op: 12 mei 2022 • Transfer Solutions • Nieuws

Transfer Solutions geeft klanten inzicht in cloudkosten door samenwerking met C-Facts  

Transfer Solutions is een samenwerking aangegaan met C-Facts – Cloud Cost Management om haar klanten meer grip te geven op multi-cloud kosten en verbruik. Hiervoor maakt  Transfer Solutions gebruik van het online Cloud Cost Control Center van C-Facts, dat inzicht geeft in het gebruik en de kosten van de diverse public clouds die Transfer Solutions inzet voor haar klanten. Dat zijn momenteel AWS, MS Azure en Oracle Cloud. Daarnaast is Transfer Solutions benoemd als “prefered implementation partner” voor implementaties van Oracle Cloud in combinatie met C-Facts cloud cost management.

De samenwerking is ontstaan omdat er bij eindklanten grote behoefte is om beter inzicht te krijgen in cloud kosten en verbruik, om zo de uitkomsten van cloud computing te maximaliseren. Dit inzicht dient efficiënt via één centraal dashboard voor multi cloud omgevingen verkregen te worden. Zo kunnen IT en de business rapporteren, kosten doorbelasten en besluiten nemen over cloud kosten.

C-Facts levert dat centrale dashboard voor cloud cost management.

 “Transfer Solutions heeft innovatie en optimalisatie van klantoplossingen in haar DNA zitten, is een gedegen gesprekspartner voor het opzetten van een multi-cloud strategie en heeft kennis van de belangrijkste cloud-platformen. Daardoor is Transfer Solutions voor C-Facts de ideale partner”.

Martijn van Zoeren, directeur C-Facts

“Met het Cloud Cost Control Center van C-Facts zijn we in staat onze dienstverlening rondom cloud compleet te maken. Onze klanten zoeken steeds meer IT-regie dienstverlening. Met de groei van cloud-consumptie zien we tegelijk een groeiende behoefte aan inzicht in kosten en regie daarop vanuit IT, Finance en de business afdelingen zelf. Met C-Facts is dit mogelijk gemaakt.”

Jurgen Duijster, directeur Transfer Solutions

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events