30
mei
Transfer Café: protect your investment

30 mei Transfer Café: protect your investment

Een probleem waar veel organisaties mee kampen, is het gebruik van verouderde technologieën zoals Oracle Forms, Oracle ADF, verouderde versies van Oracle APEX (vóór versie 5), verouderde Java EE UI’s (JSP) of JavaScript-frameworks. Het onderhouden van deze systemen is een uitdaging en kan de groei van uw organisatie belemmeren. Daarom is het de moeite waard om met behoud van een deel van de applicatie (your investment) over te stappen naar Oracle APEX. Tijdens dit Café delen we graag onze ervaringen over hoe en waarom deze overstap te maken.

Herken je bovenstaande? Dan is het de moeite waard om over te stappen naar het steeds krachtiger en uitgebreider Oracle APEX, een platform dat zich heeft bewezen als een krachtige en flexibele oplossing voor deze problemen. Tijdens dit Café vertellen we waarom deze overstap de moeite waard is, niet alleen technologisch maar ook financieel.

Evolueren in plaats van nieuwbouw

Het behoud van de kern van een applicatie draait om het bewaren van waardevolle data, het database schema en de geïmplementeerde bedrijfsregels. Onze bewezen aanpak richt zich op het behoud van deze data en structuur, met eventuele verbeteringen waar nodig, het overnemen van de bedrijfslogica (met mogelijke aanpassingen) en het volledig vernieuwen van de gebruikersinterface. Hierbij zorgen we ervoor dat gebruikers nog steeds moeiteloos kunnen navigeren door de applicatie, maar dan met een verfrissende en intuïtieve ervaring.

Waarom APEX?

Tijdens dit Transfer Café behandelen we specifieke voorbeelden om de voordelen van APEX te illustreren. Denk hierbij aan workflow management, de mogelijkheid om native apps te ontwikkelen, en het gebruik van low-code principes. We laten zien hoe APEX naadloos integreert met andere systemen en hoe het de ontwikkeling van progressieve webapps mogelijk maakt, inclusief pop-ups op mobiele apparaten. Daarnaast informeren we je over het juiste moment en de beste manier om de overstap te maken en vertellen we over de voordelen van APEX in combinatie met een Oracle Cloud omgeving

Referenties

We delen een aantal use cases en concrete stappen over onze aanpak in grote succesvolle migratieprojecten naar Oracle APEX, waaronder die van Rechtspraak. Hierbij delen we lessons learned en aandachtspunten. Uit ervaring weten we dat het cruciaal is dat de migratie plaatsvindt terwijl de bedrijfsactiviteiten ongestoord doorgaan. We bieden daarom handige tips en tricks voor deze uitdaging.

Sprekers:

  • Peter de Vaal, Senior Consultant Oracle Technology
  • Arie Smitskamp, Senior Projectmanager

Praktische informatie
Datum: donderdag 30 mei 2024
Tijd: 16:00 – 19:00 uur
Locatie: Dokter Reilinghplein 2, Leerdam

Na al dat denkwerk trakteren wij op een broodje zodat je niet met een lege maag naar huis gaat.

 

Delen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events