Oracle BI 12c: Visual Analytics in Every Solution
Geplaatst op: 18 juni 2016 • Transfer Solutions • Blog

Op elk moment van de dag inzicht hebben in uw bedrijfsvoering. Of er nu aandacht dient te zijn voor de verkopen, het productieproces, de tevredenheid van uw dienstverlening, het ziekteverzuim of productiviteit van uw medewerkers en waar uw klanten zich mee bezig houden. Dit alles is inzichtelijk te maken met de nieuwe Business Intelligence en Analytics software van Oracle, namelijk Oracle BI 12c.

Beschikbaar zowel on-premises, hybride als via de Cloud, te tonen via diverse mobiele devices zoals laptop, tablet en smartphone. Wereldwijde beschikbaarheid en ondersteuning via de Cloud gedurende 24x7x365. Eenmaal geïnstalleerd is het voor elke eindgebruiker– van hoog tot laag binnen uw organisatie – eenvoudig om gebruik makende van zowel interne als externe databronnen de benodigde informatie binnen afzienbare tijd beschikbaar te hebben. Onder het motto ‘Any Time, Any Place, Any Question, Everywhere!’

Er blijft tijd over om de informatie te analyseren en op grond daarvan doelgerichte beslissingen te nemen. Door niet alleen naar het recente verleden te kijken kunnen er beslissingen genomen worden, maar ook door de lange termijn historie te gebruiken kunnen er voorspellingen gedaan worden naar de toekomst door middel van trendanalyse, voorspellende analyses en ‘what-if’ scenario’s.

Oracle BI 12c is klaar voor alle Business Intelligence trends in 2016 en verder in de toekomst zoals Self-service BI, Visual, Advanced & Mobile Analytics, Data for Everyone, Data Integration en de Cloud.

Het spreekwoord zegt niet voor niets: ‘Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden’. Extreme waarden – zowel positief als negatief – binnen een spreadsheet of tabel zijn moeilijk te alloceren. Daarom zijn binnen Oracle BI 12c overzichten te maken in o.a. Dashboards, Scorecards, Geografisch Visualisaties, Ad-hoc Analyse en Strategie Mappings. Hierdoor heeft u snel en overzichtelijk inzicht in alles wat er zich binnen, maar ook buiten uw organisatie afspeelt. De snelheid waarmee overzichten opgebouwd en beschikbaar komen is indrukwekkend door de toepassing van In-Memory Performance. En met een directe koppeling naar MS Office is alles te verwerken in rapportages in Word of in PowerPoint presentaties.

Nieuwsgierig geworden wat Oracle Business Intelligence 12c voor u, uw medewerkers en uw organisatie kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze Business Developer Manager op het gebied van Business Intelligence, Rob Wardenaar. Hij komt graag langs voor een informeel (kennismakings)gesprek.

Delen:

  • Stel uw vraag aan Rob Wardenaar:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events