OutSystems Platform
Geplaatst op: 2 juni 2015 • Transfer Solutions • Blog

Outsystems biedt een volledige ontwikkelstraat en beheeromgeving waarmee u snel en hoogwaardig applicaties en apps kunt ontwikkelen, ook op een reeds aanwezige Oracle-infrastructuur. OutSystems leent zich uitstekend voor een agile projectaanpak, is verrassend productief en is snel te leren. Met name voor nieuwkomers in het vak, maar zeker voor IT’ers die al bekend zijn met bijvoorbeeld Oracle Forms of ADF. Integratie met een Oracle-omgeving is snel te realiseren, maar ook met SAP, Google of Microsoft.

Integratie met andere systemen
Integreer Outsystems eenvoudig met andere systemen, databases of stel zelf uw geavanceerde logica beschikbaar via Rest of Soap web services. Er zijn reeds vele componenten beschikbaar voor het integreren van de meeste gebruikte systems / api’s.

LifeCycleManagement
LifeTime beheert de staging omgevingen. Hierdoor is het mogelijk om applicaties van test naar acceptatie of acceptatie naar productie via 1 druk op de knop over te zetten. Natuurlijk wordt er eerst een impactanalyse uitgevoerd of de applicatie zonder problemen naar de volgende omgeving kan worden overgezet of dat er mogelijk andere componenten mee moeten worden overgezet.

Migratie van bestaande Oracle Forms
Het platform biedt de mogelijkheid om data van een bestaande Oracle-database eenvoudig te ontsluiten. Op deze wijze kunnen uw vertrouwde data worden gebruikt voor een applicatie die user-experience en -interactie heeft, zoals u van de huidige moderne apps gewend bent. Indien uw applicatie toch aan complete vernieuwing toe is, wordt die in functioneel logische stappen gemigreerd naar een nieuwe applicatie. Een gecontroleerde overgang in fases .

Projecten
Voor projecten met OutSystems krijgt u op voorhand inzage in de kosten van het project en de doorlooptijd. Op basis van userstories wordt er een sizing gemaakt van de te bouwen applicatie. Deze sizing geeft inzicht in alle elementen en vormt op basis van de projectsamenstelling het uitgangspunt voor het project. Bij de elementen moet u denken aan business-rules, email, lijstschermen, detailschermen, integraties met andere systemen, export naar excel etc.

  • U heeft vooraf helderheid over de kosten en de verwachte functionaliteit.
  • Voor iedere sprint wordt samen met u afgestemd wat er ontwikkeld gaat worden. In iedere sprint bouwen we dat wat u verwacht.
  • De planning is gebaseerd op een agile aanpak, waardoor er gedurende het project mogelijkheid is om bij te sturen.

Mobile
Het platform biedt ook een hybride component in de verschillende app-stores, die het mogelijk maakt om snel uw eigen app te hebben met gebruik van native smartphone functionaliteiten, zoals foto, geo-locatie, file-systeem. Hierdoor zijn geen lange update cycles meer, maar updates wanneer u dat wenst .
Kortom met Outsystems krijgt u meer dan alleen een tool. Het is een volledige applicatie life-cycle management omgeving, die u in staat stelt snel betrouwbare business applicaties te bouwen en te beheren.

Wilt u meer over weten of een training volgen, neem dan contact met ons op.
0345 616 888 of info@transfer-solutions.com

 

 

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events