Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com

Waarom wil je bij ons werken?

Ervaren Oracle- Java- en OutSytems-professionals krijgen bij Transfer Solutions volop kansen om nieuwe en interessante wegen in te slaan. Wij zijn je coach op weg naar een mooie carrière in een uitdagend en veelbelovend werkterrein.

 

Werken bij Transfer Solutions betekent aan de slag bij een bedrijf dat al bijna twintig jaar actief is op de Nederlandse Oracle-markt. Daar werk je met de nieuwste technologie op het gebied van Oracle en Java. Ook OutSytems en Microsoft behoren tot je werkgebied, al is Oracle altijd de basis. Samen met hoogopgeleide collega’s werk je – altijd met plezier – aan opdrachten voor diverse klanten. Zelfstandigheid in je werk staat bij ons hoog in het vaandel. De sfeer? Die is altijd informeel en persoonlijk. Omdat we zo het meeste bereiken voor ons personeel en de klant.

 

Blijven leren
Kies ook voor werken bij ons als je wilt blijven leren. Van je collega’s op de werkvloer, maar ook via cursussen, opleidingen, congressen en certificeringstrajecten.

 

Meer informatie over werken bij Transfer Solutions? Neem contact op met info@transfer-solutions.com. Of bekijk direct onze vacatures.

Nieuws

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events