Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
Vacature Projectleider
Geplaatst op: 26 september 2017 • Transfer Solutions • Nieuws

Wil jij werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur? We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit. Onze opdrachtgevers variëren van kleine gespecialiseerde bedrijven tot grote ondernemingen in de publieke sector, de industrie en de financiële dienstverlening. Onze focus ligt op innovatie en vooral het leveren van excellente dienstverlening.

De functie

Je bent een projectleider met een sterke affiniteit c.q. ervaring met software ontwikkeling. Tijdens een project zorg je voor een goede onderlinge communicatie, zowel naar je team als naar de opdrachtgever toe. Je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit van het project. Je signaleert tijdig risico’s, onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en je eigen management en rapporteert schriftelijk naar de opdrachtgever en andere betrokkenen.

Kennis van het vak, enthousiasme voor software ontwikkeling, goede communicatie, doorzettingsvermogen, dat zijn de ingrediënten waar we naar op zoek zijn om jou de interessantste opdrachten bieden. Omdat je samenwerkt met opdrachtgevers, ben je soms bij ons op kantoor maar ook vaak ter plekke bij onze klanten. Dat vraagt flexibiliteit en biedt je de kans om je te blijven ontwikkelen.

Jij

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO- of universitaire opleiding
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als projectleider
  • Je hebt een training projectmanagement zoals IPMA-D, Prince 2 (practitioner), SCRUM (master) of vergelijkbaar met succes afgerond.
  • Je hebt belangstelling voor en kennis van software architectuur vraagstukken
  • Je bent persoonlijk integer, analytisch sterk, resultaatgericht en besluitvaardig
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet de brug te slaan tussen wat de klant wil en wat (technisch) mogelijk is
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift


Wij

Belangrijk voor jou als je bij ons wilt werken: we belonen goede prestaties en waarderen innovatie creativiteit, collegialiteit en vakmanschap. Wij bieden arbeidsvoorwaarden op maat, en stellen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats. We doen veel aan kennisdeling. Zo organiseren we naast onze trainingen iedere maand zogenaamde Transfer cafés, een gratis Oracle kennissessie. Het Transfer café is inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de Oracle wereld.

 

Spreken intellectuele uitdaging, groeimogelijkheden, ondernemerschap en een informele cultuur je aan? Niet aarzelen, maar bellen! Een vrijblijvend gesprek kan veel verhelderen.

Solliciteren op de vacature Projectleider?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar info@transfer-solutions.com.

Delen:
  • Solliciteer op de vacature:
  • Upload hier uw cv:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.