Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
Transfer Solutions sponsort GeoFort met TopTalent bij bouw crowdfundingwebsite
Geplaatst op: 9 juni 2017 • Dyonne de Mari • Nieuws

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’

Met gepaste trots werd op 31 mei op het GeoFort het glas geheven ter gelegenheid van de oplevering van crowdfunding.geofort.nl. Vanuit Transfer Solutions heeft TopTalent Christian van Munster, in de vorm van een sponsorproject, de ontwikkeling van deze site succesvol voor zijn rekening genomen. Transfer Solutions en GeoFort hebben al een jarenlange connectie op het gebied van Geo en zijn daarnaast ook nog praktisch buren.

Het GeoFort is op zoek naar donateurs voor de bouw van een nieuw onderwijspaviljoen! In de afgelopen vijf jaar is de educatieve attractie van het GeoFort uitgegroeid tot een state-of-the-art science centrum met ruim 100.000 bezoekers. Ze kunnen de groei van het aantal bezoekers nauwelijks bijbenen. De jongeren stromen toe, maar het fort barst uit zijn voegen en wil daarom met hulp van sponsors twee doelen realiseren, te weten het creëren van een Big Data belevenis in het nieuwe entreegebouw en het realiseren van een onderwijspaviljoen voor 10.000 leerlingen per jaar.

GeoFort heeft begin april Transfer Solutions als sponsor benaderd. Het leek Transfer Solutions een goed idee om GeoFort te sponsoren in de vorm van een TopTalent. Het TopTalenten programma binnen Transfer Solutions bestaat uit high potential afgestudeerde studenten en promovendi van Nederlandse universiteiten die in ons eigen opleidingsinstituut worden opgeleid tot junior Oracle-of OutSystems-specialist. In korte tijd heeft TopTalent Christian een crowdfunding website voor GeoFort gebouwd.

Erg prettig om samen te werken met een ICT bedrijf dat werkzaam is in het GEO domein. Dit is de meest zichtbare vorm van sponsoring en betrokkenheid. In een waanzinnig snel tempo hebben we een website gemaakt. We kregen energie van deze samenwerking en hopen met crowdfunding.geofort.nl meer sponsoren over de streep te trekken.
Willemijn Simon van Leeuwen, directeur GeoFort

Over GeoFort
GeoFort is een educatieve attractie op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie op het gebied van cartografie en navigatie. Op GeoFort maakt de bezoeker kennis met oude en nieuwe geotechnieken in de GeoExperience, het ‘intelligent’ doolhof en de Vleermuisspeurtuin. Ook is er op GeoFort het 3D Café en zijn er verschillende vergaderzalen en is het een prachtige evenementenlocatie.

Nieuws

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events