Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
18
jun
Transfer Solutions goes back to the future!

zaterdagmiddag 18 juni vindt ons openingsfeest plaats. Samen met vrienden, bekenden, klanten, relaties, mede-Leerdammers en overige belangstellenden vieren we de opening van ons prachtige nieuwe pand aan het Dokter Reilinghplein 2 in Leerdam.

Net zoals in de bekende filmtrilogie Back to the Future reizen we terug in de tijd. We blikken terug op 27 jaar historie bij Transfer Solutions. Mooie herinneringen worden opgehaald, onder meer aan de hand van leuk beeldmateriaal.

Uiteraard kijken we die middag ook vooruit. De ontwikkelingen op ICT gebied staan niet stil en iedereen spreekt over digitale transformaties.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er nu eigenlijk in het ‘voormalige Rabobank gebouw’ op het Dokter Reilinghplein gebeurt? Altijd al willen weten hoe de huidige Transferianen samen met klanten de weg van de digitale transitie bewandelen? Of misschien ben je wel nieuwsgierig naar het hoe en waarom van het hoofdsponsorschap van Oracle als het gaat om het Oracle Red Bull Racing Team van ‘onze’ Max Verstappen?

Naast een goed verzorgde catering met een lekker hapje en een drankje, is er deze middag voldoende verrassend entertainment voor jong en oud. Naast informatieve sessies en onze blik op ontwikkelingen met betrekking tot onder andere artificial intelligence, cloud en data science is er ook genoeg actie! Wat te denken van een unieke race ervaring in een race simulator? En ook onze jongste bezoekers kunnen hun coureurskwaliteiten tonen in speciale kinderkarts! Het belooft een gezellige middag te worden vol leuke activiteiten en voor ieder wat wils.

Benieuwd naar het programma van deze dag? Klik hier .

Nieuws

Vacature Cloud Architect

1 juli 2022 • Transfer Solutions

Vacature Cloud Engineer

1 juli 2022 • Transfer Solutions

Beat the Champs

23 juni 2022 • Bart van de Laar

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events