Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
15
jun
Tech Experience 2017
Op donderdag 15 en vrijdag 16 juni 2017 organiseert de OGh haar eerste Tech Experience, dit is een samensmelting van de succesvolle OGh Fusion Middleware Experience en de DBA & SQL Celebration Day. Dit tweedaagse event zal dus de complete Oracle Technology Stack bedienen.

Het gehele programma kunt u bekijken op de OGh website maar de keynote sprekers zijn onder andere Maria Colgan (Oracle) en Duncan Mills (Oracle). Overige Oracle sprekers die komen spreken zijn; Duncan Mills, Chris Saxon, Toon Koppelaars, Geertjan Wielenga, Ralf Muller, Grant Ronald, Frank Nimphius en Steven Davelaar. Het programma zal bestaan uit meer dan 80 sessies, met 13 ACE Directors, 13 ACES en 7 ACE Associates!

Patrick Munne (Transfer Solutions) verzorgd als vanzelfsprekend ook een sessie

Oracle Cloud Infrastructure as a Service: Valkuilen en tips

Wie snel wil inspelen op veranderingen en kosten wil verlagen, zal overwegen om over te stappen naar de cloud. Zo’n overstap maak je niet van vandaag op morgen. Wij verwachten daarom dat veel bedrijven de komende jaren gebruik gaan maken van een hybride cloud omgeving als ‘best of both worlds’ of als onderdeel van de ‘roadmap to the future’.

Patrick Munne heeft  de afgelopen periode verschillende klanten gemigreerd naar de Oracle Cloud en daarbij specifieke ervaring opgedaan met Infrastructure as a Service (IaaS). IaaS stelt u in staat om in de Oracle Cloud een virtuele server aan te maken met een operating systeem naar keuze en daar zelf op voort te bouwen.

In deze presentatie deelt hij de valkuilen en tips met u.

  • Wat zijn de manieren om een server aan te maken en waarop moet u letten?
  • Denk aan security of de manier van inrichting!
  • Wat zijn de verschillende soorten disken die gebruikt worden?
  • Wat verstaat men onder een Orchestration?
  • Wat zijn uitdagingen met firewalls en mailservers?

Patrick laat aan de hand van demo’s de verschillende werkzaamheden zien en stelt u daarmee in staat om snel met IaaS aan de slag te gaan.

Inschrijven voor dit event kan op de OGh website

Nieuws

Vacature APEX ontwikkelaar

1 maart 2018 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

How to manage your Life…….Time

27 oktober 2017 • Martijn Habraken

Meer blogitems

Events

Meer events