Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
12
mrt
Oracle Cloud Day

Your Future Runs on Cloud

Veranderingen zijn een constant onderdeel in ons leven. Om te blijven concurreren en voorop te lopen, hebben organisaties te maken met opkomende technologieeën zoals Blockchain, IOT, AI en Machine Learning.

Kom ook naar de Oracle Cloud Day op 12 maart 2019 en hoor hoe u nieuwe wegen kunt inslaan en uw toekomst vandaag al creëert.

Waarom deelnemen aan de Oracle Cloud Day?

  • Inspiratie: innovaties en demonstraties op de beursvloer
  • Innovatie: sessies hoe u gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, waaronder AI, blockchain, machine learning, chatbots en meer
  • Kennisoverdracht: best practices en succesvolle klanten-implementaties
  • Netwerken: met peers, Oracle specialisten en partners

Laat u inspireren tijdens de Oracle Cloud Day op 12 maart 2019. 

We ontmoeten u graag bij ons op de stand of tijdens de presentatie van Herman Slange over SVB-BGT.

Dagelijks verandert de inrichting van Nederland. Zonder topografische ondergrond, regels en overzicht wordt dat chaos. Noodzakelijk is exact te weten hoe Nederland er op dit moment uit ziet. Met de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) leggen wij alle fysieke objecten zoals gebouwen, wegen, water en groen eenduidig vast. De BGT is dé virtuele kopie van Nederland waarmee plannenmakers en beheerders in staat zijn om de fysieke ruimte doordacht in te richten en te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Bijna 500 verschillende bronhouders brengen op verschillende manieren mutaties aan in de BGT. Dagelijks worden tussen de 40.000 en 120.000 objecten gewijzigd waarvoor gevalideerd moet worden of dit geen overlap of gaten in de digitale kaart tot stand brengt.
Herman Slange, Lead Architect, Transfer Solutions
13:45 uur Zaal 12

Nieuws

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events