Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
14
sep
Ontwikkelen met OutSystems op een bestaande Oracle database

Veel grote organisaties ontwikkelen custom made software met Oracle producten. De Oracle database vormt veelal de basis van het software landschap. Bovenop de Oracle database hebben veel organisaties middleware software en user interfaces ontwikkeld met Oracle development tools. Terwijl bij Oracle de development tools minder aandacht lijken te krijgen, zijn er een aantal nieuwe spelers op de markt gekomen met de belofte om via een low code strategie, snel kwalitatief goede web- en mobiele applicaties te realiseren. OutSystems is door Forrester uitgeroepen als leader in low-code development platforms en is bovendien één van de belangrijkste spelers op deze markt in Nederland.

De meeste organisaties willen graag de bestaande software, waarin veel geld en tijd geïnvesteerd is opnieuw gebruiken en kiezen voor een strategie waarbij OutSystems ontwikkeld wordt bovenop een reeds bestaande Oracle database met bestaande, veelal PL/SQL, logica. Ook is er vaak de wens om de aanwezige kennis en vaardigheden van de ontwikkelaars te kunnen blijven benutten.

Deze presentatie gaat over het ontwikkelen met OutSystems op een bestaande Oracle database (het developers perspectief). We beginnen met een korte introductie van OutSystems. Daarna gaan wij in op strategieën om OutSystems goed aan te laten sluiten op een bestaande Oracle database. Als laatste zullen we via demo’s  in detail  ingaan op de ontsluiting van de data en hergebruik van logica in de Oracle database vanuit OutSystems.

Delen:
  • Dit event is VOL
  • Er is echter nog plaats voor eindgebruikers, aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@transfer-solutions.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Vacature APEX ontwikkelaar

1 maart 2018 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

How to manage your Life…….Time

27 oktober 2017 • Martijn Habraken

Meer blogitems

Events

Meer events