Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
17
apr
Cloud Roadshow Amsterdam: Beproef de Oracle Cloud … met Transfer Solutions

In onze jaarlijkse Cloud Roadshow vertellen wij u deze keer welke (Oracle) Cloud elementen u op welke manier kunt toepassen bij het doormaken van een Digitale Transformatie.

Met de mogelijkheden die de Oracle Public Cloud u inmiddels biedt, ontstaan ook de vragen naar positionering (welke service voorziet in mijn vraag?) en methodiek (hoe ga ik deze service inzetten?). Tijdens de Cloud Roadshow geven wij u antwoorden op deze vragen en kunt u tijdens de rondleiding in het datacenter een kijkje nemen in de Cloud.

 

Agenda

12.30     uur      Ontvangst rondleidingen en lunch
13.30 – 14:00  Hoe kan de Oracle Cloud u helpen in een                                                   Digitale Transformatie
14:00 – 15:00 Oracle Cloud: waar begin je en wat kost het?
15.00 – 15.20  Pauze
15.20 – 16.00  PaaS, PaaS en PaaS: kent u ze allemaal al?
16:00 – 16:20  Equinix biedt meer dan alleen capaciteit
16:20 – 16:50  Oracle Cloud en de toekomst…
16.50 – 17.00  Afsluiting

Veranderingen en nieuwe ontwikkelingen
Enige tijd geleden wijzigde Oracle het prijsmodel voor de Oracle Public Cloud ingrijpend. Welke mogelijkheden biedt dit nieuwe model voor u? Wat betekent het eventueel voor reeds bestaande omgevingen in de Oracle Cloud? Kan men eventueel overstappen van het oude naar het nieuwe prijsmodel?

Ook op het gebied van de architectuur van de Oracle Cloud zijn er belangrijke ontwikkelingen gaande. Naast de originele Oracle Public Cloud “Classic”, zoals die bijvoorbeeld in Amsterdam wordt aangeboden, is Oracle bezig met de uitrol van een tweede generatie Oracle Cloud Infrastructure.
Voor welke cloudinfrastructuur kiest u? Wordt iedere Oracle-clouddienst via beide aangeboden? Hoe eenvoudig of ingewikkeld is het om in de toekomst te wisselen van de een naar de ander?

We geven u antwoord op deze vragen en laten u tevens zien met behulp van welke aanpak u het meest flexibel maar ook efficiënt deze diensten kunt beproeven, waarbij de kansen op hergebruik zo groot mogelijk zijn.

IaaS of PaaS?
Naast met IaaS (Infrastructure as a Service), kan in de Oracle Cloud gewerkt worden met een inmiddels breed scala aan PaaS- (Platform as a service) oplossingen. Wat u voorheen op uw on premises-omgeving zelf moest ontwikkelen en bouwen, kunnen deze diensten mogelijk sneller (en inclusief licenties!) aan u leveren. Deze oplossingen en mogelijkheden zetten we voor u op een rij.

PaaS-oplossingen die wij graag met u willen doornemen zijn:
1. Oracle Integration Cloud – Eenvoudig integreren van diverse on-premises en Cloud omgevingen.
2. API Management – Beheren van alle API’s die in uw organisatie beschikbaar zijn.
3. Big Data – Data ongestructureerd of gestructureerd bundelen en analyseren.
4. Visual Builder – Organisatiewendbaarheid vergroten met Rapid Application Development.

Oracle Cloudoplossingen bieden u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met uw huidige IT-landschap. U zult echter niet alles in een keer naar de Oracle Cloud overzetten. Er zal zich een hybride landschap vormen. Een deel van uw serverpark blijft in eigen beheer, met alle moeite en effort die daarbij hoort. Equinix kan u hierin ondersteunen. Equinix biedt namelijk meer dan alleen capaciteit om uw hardware te plaatsen.

De Oracle Cloud blijft ondertussen ook volop in beweging. Voordat we de dag afsluiten zal Oracle de laatste updates geven over de Oracle Cloud en uiteraard ook de roadmap naar de toekomst.

Delen:
  • Inschrijven voor de gratis Cloud Roadshow
  • 17 april | Datacenter Equinix Amsterdam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Vacature APEX ontwikkelaar

1 maart 2018 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

How to manage your Life…….Time

27 oktober 2017 • Martijn Habraken

Meer blogitems

Events

Meer events